Neste apartado enlazaremos con páxinas e blogs relacionados co mundo das álgas.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEh_1xJa0IuL5gbHgvIRo0d9lQx8oS_xYw_vamoaT7MBQ-hKE-eTC9ITueOSeYkTjx31Xg1Ey3clcynTa8f4bcQFrLmpZFxwNoZmEZmIzftQlaLkX6PGxZ5yhkGcDD2md3C3VekNFDgOE/s400/Escola+de+algas.jpg)
O blog Aula de Cociña Porto-Muiños
Qué é o Aula de Cociña Porto-Muiños?
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigfUte0Ikiw00HutgyEBdWzqOJQOlbCc9n8BNzbLi6du0StaG2fvI33VDNiKFC48Pj-exkIN1tcAaX95VlcmP8Bo93X4E6VM5daf57AfCxN7J33t1hmT1p8MWDPsyIRej1FgrSVXOJ7oX0/s200/CD+AULA.jpg)
O aula é a materialización dun sono.
É nosa forma de entender mar e vida, amistade e cociña, formación e innovación.
Inventar un espacio, un lugar onde ver, probar, uler, tocar, crear, descubrir, investigar, disfrutar...é a cociña entendida como un proceso que no ten fin.
Antonio e Rosa basan o éxito da súa empresa no estudio e a divulgación das cualidades organolépticas das algas.
Esta pequena conservera dedica tamén espazo e tempo a elaboración de otros productos del mar de Galicia: delicadas conservas de huevas de erizo de mar, fígado de rape cuxo sabor e textura obten unha boa calificación dos especialistas, mexillóns con algas, infusións de algas, pasta de sémola de trigo con algas e outros produtos con todo o sabor e a riqueza do Atlántico. (Os textos e imaxes están rexistrados e son da empresa)
No hay comentarios:
Publicar un comentario