sábado, 3 de septiembre de 2011

CALIDADE DO SABOR DO GOLFO ÁRTABRO


Durante esta fin de semana restauradores da Villa de Sada ofrecen unha degustación de pratos coa sabor máis rica das sardiñas, ameixas, mexilóns, berberechos, etc. do Golfo Ártabro. Enmarcase dentro das "Xornadas de exaltación do Produtos do Mar do Golfo Ártabro" que ata o domingo estará ubicada nunha carpa no Paseo Marítimo de Sada xunto á emblemática Terraza.
Poderase degustar varios tipos de empanadas da Panadería Carnoedo, e distintos pratos elaborados polas/os cociñeiras/os dos Restaurantes Manel, Nordeste e Tamei.
Organizada pola Asociación de Empresarios de Sada e as Mariñas e o GAC Golfo Ártabro.

Fotos: Representantes da Xunta Directiva do GAC Golfo Ártabro, Tesoreira e Patroa Maior de Miño Maria Jose Fraga e Emilo Mendez, Patrón Maior de Lorbé. Pratos degustación da Xornada.

Esta financiada polos Fondo Europeo de Pesca. Europa inviste na pesca Sustentable.

No hay comentarios: